Steffen Iversens kuttet opp høyre stortå under en restitusjonsøkt i et svømmebasseng på torsdag. Nå ryker mest sannsynlig onsdagens cupkamp mot Kvik Halden.

Jeg kan ikke sparke ball med den tåa her nå , sier Steffen Iversen til adressa.no.

Mens de andre RBK-spillerne var tilbake på treningsfeltet på Lerkendal, måtte Steffen Iversen trene alternativt - etter at han torsdag fikk et stort kutt i tåa under en restitusjonsøkt.

- Det var en ren ulykke. En skarp flis ved bassengkanten må ta skylden , sier Iversen.

Ifølge rbk.no var det fysisk trener Geir Håvard Hjelde som ba noen av spillerne om å svømme om kapp. Og da Steffen Iversen skulle sparke fra i bassengkanten traff han noe skarp som førte til et dypt kutt i stortåa.

- Klarer ikke gå

Det gjorde ikke noe vondt. Men da jeg så blodet i vannet, skjønte jeg at noe var galt. Det blødde ganske kraftig. Rade (Prica) var kjapp til å komme seg opp av vannet, for å si det sånn , forteller Iversen til rbk.no

Nå er det så vondt at han ikke klarer å gå skikkelig, og sjansene for at Iversen bidrar i onsdagens cupkamp mot Kvik Halden er minimale.

— Det skal se bra mye bedre ut, hvis han skal spille på onsdag. Det er et dypt kutt, som trenger tid til å gro, sier medisinsk koordinator Haakon Schwabe – som forteller at Iversen bare har syklet som trening siden ulykken.

— Han kan nok begynne å jogge om et par dager, sier Schwabe til adressa.no.