Vi har stilt alle trenerne i Eliteserien de samme spørsmålene før seriestart. Hver dag frem til seriestart 6. april presenterer vi to trenere. Slik svarer Bodø/Glimts Jan Halvor Halvorsen.

− Hva er det beste med å være trener i Eliteserien? − Det er at man får lov til å jobbe med å utvikle lag og spillere på det aller høyeste nivået i Norge. Det motiverer meg veldig.

− Hva er det verste med å være trener i Eliteserien?

− Jeg synes ikke det er noe som er så ille.

− Hvilken motspiller ville du helst hatt i Bodø/Glimt?

− Det er ikke et enkelt spørsmål. Det kan være flere.

− Hvilken spiller på Bodø/Glimt bør vi holde et ekstra øye med i år?

− Vieux Sané. Han holder et veldig høyt nivå.

− Hvem blir toppscorer?

Halvorsen tror Oliver Occean blir årets toppscorer. Her i duell mot RBKs Andreas Nordvik fra tiden i Lillestrøm. Foto: NTB Scanpix/Ned Alley

− Jeg tipper faktisk Oliver Occean. Han passer godt inn som spillertype i Odds lag.

− Hvordan går det med Bodø/Glimt? − Jeg håper vi kan fortsette der vi slapp i fjor. Da berget vi plassen veldig greit. Styret og lagets målsetning er å være fremdeles være et lag i Eliteserien. Jeg håper vi tar et steg videre og havner høyere på tabellen.

Hvem vinner Tippeligaen? − Jeg tror to lag kommer til å kjempe om førsteplassen: Molde og RBK. Det er de to klart beste lagene. − Hvilke lag rykker ned? − Jeg vil ikke tippe noen. Det blir veldig jevnt fra midten og ned. Det er små marginer som skiller mellom midten av tabellen og nedrykk.