Tirsdag kveld var triksejenta Charlotte Lade fra Sykkylven leid inn for å jobbe på et privat VIP-arrangement i London. Det var et promoteringsevent for Replay Jeans med rundt 150-200 besøkende.

foto
Charlotte Lade fikk møte Neymar i London tirsdag. Foto: Privat

— Jeg kjørte et vanlig trikseshow fra scenen på ti minutter, mens det vanligvis bare er fire minutter jeg holder på. Da jeg var ferdig på scenen, så jeg Neymar var i VIP-området, for han er ambassadør for det merket, sier Lade til smp.no.

Travelt i London

Lade har tidligere spilt inn reklamefilmer med blant andre Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, så nå manglet hun bare Neymar for å få et bilde med de tre beste i hennes øyner.

— Jeg fikk snakket litt med Neymar og han synes jeg var flink. Jeg er glad jeg ikke visste at han var der før jeg så han etter showet. Det var ganske mye sikkerhet og vakter rundt ham, sier hun.

Lade lever et travelt liv i London der hun jobber i fotballklubben Tottenham. I tillegg har hun spilt inn forskjellige reklamefilmer.

Stor reklame

— Det er ikke det største arrangementet jeg har vært med på, men det var ganske stort og veldig gøy. Jeg har hatt det ganske travelt med mye jobb i hele mai.

Denne uka kommer det ut en stor reklame hun har spilt inn for Pepsi Max sammen med flere andre triksere.

— Reklamen skal gå verden rundt, så det er veldig spennende å være med på noe sånt. Men jeg har ikke lov til å si så mye før reklamen er ute, sier Lade.