Straffebom, sjansesløseri og stang ut. Det ville seg absolutt ikke for Hødd hjemme mot Hønefoss. Allerede fra første spark på ballen var blåtrøyene i førersetet på eget gress, men det hjelper lite når ballen ikke går i mål.

  • VIDEO: SE HØYDEPUNKT FRA KAMPEN ØVERST I SAKEN.

— De første 30 minuttene i dag er overkjøring. Da har vi fullstendig kontroll, men så får vi ikke mål og da blir det til slutt en typisk «stang ut»-kamp, sier en skuffet Vegard Heltne til smp.no.

Ikke bare uflaks

Vegard Heltne irriterte seg over at Hødd ikke maktet å score. Foto: Digitalsport

For selv om den første halvtimen var god på Høddvoll, kom de virkelig store sjansene etter hvilen. Fredrik Aursnes brant et straffespark, mens Karl Joakim Wrele headet i tverrligger.— Vi har noen gedigne sjanser til å avgjøre kampen, men det vil seg ikke i dag. Det er utrolig skuffende, spesielt siden det er 16.mai-kamp. Det påvirker jo 17.mai-feiringa i hele Ulsteinvik. Men på den andre siden gjør vi alt vi kan for å vinne i dag, så ingen kan ta oss på innsatsen hvert fall, sier kantspilleren.

Med nok en uavgjort på hjemmebane er blåtrøyene til Sindre Eid nå oppe i tre poengdelinger på fire kamper på Høddvoll denne sesongen. Ulsteinvik-laget sliter med å avgjøre kamper på eget gress.

— Ja, det kan virke litt sånn. Det er ikke bare uflaks, men også udyktighet, selv om jeg i dag følte vi var veldig uheldige som ikke vant. Men sett bort fra bommene så gjør vi en meget god kamp, det skal sies.

Feiring blir det uansett

Selv om det bare ble ett poeng og aldri noen fotballfest på Høddvoll går ikke det utover den planlagte feiringen av nasjonaldagen.

— Nei, det blir gøy uansett. Det er viktig å samles utenfor fotballen også, så det kommer til å bli kjekt. Vi skal kose oss sammen som gjeng, avslutter Heltne.

Det ene poenget mot Hønefoss sørger for at Hødd ligger på femteplass på tabellen etter åtte runder. De siste tre kampene har alle endt uavgjort for Sindre Eid og hans blå mannskap, men fest blir det uansett på 17.mai.

Vi fulgte kampen minutt for minutt: