VIKING STADION (Aftenbladet.no): Viking snudde 0-3 til 3-3 mot Vålerenga søndag, før gjestene satte inn nådestøtet sekundet før slutt, og vant 4-3.

— Veton er hjertet i laget

De mørkeblås comeback var likevel imponerende. Og i spissen for det, var 21 år gamle Veton Berisha. Han løpte, kriget, ga alt i duellene, scoret to mål - og var, som Kjell Jonevret så fint sa det etter kampslutt, hjertet og motoren i Viking-laget. At han flere ganger oppildnet publikum gjorde ikke akkurat at han ble mindre populær hos Viking-fansen.

— Jeg prøver å få med meg publikum fordi det gir ekstra energi. De var veldig bra i dag, så jeg vil rette en stor takk til alle som møtte opp. Det er utrolig kjekt å spille for Viking-supporterne, sier Veton Berisha til Aftenbladet etter kampen.

Samtidig vet han godt at det kan være en av de siste gangene han gjør det. Kontrakten går ut til sommeren, og Berisha legger ikke skjul på at han ønsker seg til utlandet. Kampen mot Vålerenga var ingen dårlig reklame. Det er nok også Jonevret smertelig klar over.

VIDEO: SE VIKINGS SNUOPERASJON OG VÅLERENGAS SENE VINNERMÅL:

Drømmer om utlandet

— Veton er definisjonen på å blø for drakten. Det er liten tvil om at han er utrolig viktig for oss, og at Viking vil bli et helt annet lag uten ham. Så det er klart jeg håper han blir, sier Viking-treneren.

— Det er utrolig kjekt å høre sånne ting, det gir mer selvtillit og motivasjon. Jeg håper jo jeg går foran som et godt eksempel for resten av guttene, sier Berisha når han får høre Jonevrets skryt.

— Når det gjelder kontraktssituasjonen er det ingenting nytt. Jeg håper selvfølgelig på et interessant tilbud fra utlandet. Drømmen er jo å dra ut - men det må være den riktige klubben, legger han til.

Berisha skal snart spille U21-landslagskamper for Norge, og fortsetter han å gjøre sakene sine like bra som han har gjort det for Viking i det siste, er det stor sannsynlighet for at Kjell Jonevret må stille med «et helt annet Viking-lag» etter sommerpausen.