VIKING STADION (Aftenbladet): — La meg si det sånn: denne kampen topper nok lista mi over de sureste tapene jeg har opplevd, sukker Veton Berisha overfor Aftenbladet etter å ha snudd 0-3 til 3-3, for deretter å slippe inn 3-4 i kampens siste sekund mot Vålerenga.

Kjetil Rekdal var i andre enden av lykkeskalaen. Da Christian Grindheim skle inn vinnermålet, løp han ut på gressmatta og kastet seg ned på kne i ekstase.

— Det var vel det eneste rene treffet han hadde i andre omgang, smiler Rekdal lurt.

— Det er jo derfor man holder på med fotball, for å oppleve slike ting, legger han til.

VIDEO: SE ALLE MÅLENE FRA KAMPEN ØVERST I SAKEN.

SKUFFET: Veton Berisha måtte trøstes av lagkamerat Zymer Bytyqi etter tapet. Foto: NTB scanpix

Fattet Viking-trenerViking-trener Kjell Jonevret innrømmer at tapet er vondt å svelge, men tar samtidig med seg mye positivt fra kampen. Blant annet tre mål og en vanvittig lagmoral.

— Vi legger oss ikke ned frivillig. At Indridi Sigurdsson henter ballen ut av målet på 3-3 liker jeg. Hvorfor ikke? Det er vanskelig å bremse helt opp etter en sånn snuoperasjon. Da fikk vi heller kjøre på - tenk om vi hadde klart mirakelet og vunnet, sier svensken.

Veton Berisha var mannen som ledet Vikings comeback og satte standarden for resten av lagkameratene med hans utrettelige kriging. Han scoret også to av Vikings tre mål.

Tar meg seg mye positivt

— Vi hadde en dårlig halvtime i begynnelsen og fikk tre i sekken. Vi kom oss det siste kvarteret. Det eneste jeg husker fra pausepraten var at vi ble enige om at om vi fikk et mål før 75. minutt, ville vi få med oss publikum og stresse Vålerenga. Den planen funka bra. At det røk i siste sekund var utrolig surt, sier Vikings bestemann.

Iven Austbø slapp inn tre mål i første omgang og fikk se utespillerne gjennomføre en imponerende snuoperasjon etter hvilen. Han var en skuffet, men fattet mann etter kampen.

— Det er utrolig surt at alt arbeidet vi la ned nærmest ble forgjeves da det røk på slutten. Men vi får ta med oss den entusiasmen vi skapte her. Det lover bra for fortsettelsen, avslutter Viking-keeperen.