FORNEBU 20110821.Stabæks trener Jørgen Lennartson før eliteseriekampen i fotball mellom Stabæk og Brann på Telenor arena søndag kveld.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Foto: Scanpix

Stabæk har vist god form i det siste, men fikk lite eller ingenting til å stemme på Viking stadion søndag kveld. Laget fra Bærum skapte knapt nok en eneste sjanse, og hvis vi ser bort ifra en liten periode med Stabæk-overtak i 1. omgang, var det Viking som kontrollerte kampen i regnet i Stavanger.

Det var en kamp med veldig lav kvalitet. Den dårligste kampen vi har vært involvert i denne sesongen , sier en kritisk Stabæk-trener, Jörgen Lennartsson.

Svensken savnet både kraft og bevegelse i sitt lag, og når heller ikke den vanligvis så sterke midtbanen med Pontus Farnerud og Mikkel Diskerud klarte å prege kampen, hadde ikke Stabæk mye å komme med framover.

- Må finne flyten

King Osei Gyans flotte volleyscoring etter 72 minutter var forskjellen på lagene i en kamp Viking vant 1-0. — Vi hadde absolutt ikke dagen. Det aller meste manglet. Dette var en pissekamp , oppsummerer Lennartsson, som nekter for at klubbens vanskelige økonomiske situasjon påvirker prestasjonene på banen.

— Nei, det gjør den ikke. Og det er jeg stolt av. Vi har vist fin form den siste tiden, og nå handler det om å finne tilbake til den flyten, sier Lennartsson.