Søndagens kamp mellom Viking og Stabæk innehold også en intern duell mellom Jon Knudsen og Rune Almenning Jarstein. De to keeperne er begge med i den norske troppen som møter Island og Danmark til viktige EM-kvalifiseringskamper om få dager. I tillegg til Knudsen og Jarstein, er også Moldes Espen Bugge Pettersen med i landslagstroppen.

Statistikksenter Eliteserien:

I de siste landslagskampene har Jarstein vært Drillos førstevalg. Jon Knudsen tror ikke på noen endring der med det første.

Jarstein har stått bra de gangene han har fått sjansen på landslaget. Han har nok en fordel i forhold til meg. Jeg er mer i en utfordrerposisjon , sier Knudsen.

Stabæk-keeperen kunne på ingen måte lastes for baklengsmålet mot Viking. King Osei Gyans drømmetreff på volley fra 16 meter var det lite å gjøre med, og bortsett fra ghaneserens scoring sto Knudsen en solid og trygg kamp på Viking stadion.

Hareide tror på Jarstein

Verken Knudsen eller Jarstein måtte ta fram de store redningene i søndagens kamp på Viking stadion. Stabæk skapte kun en sjanse, og også da endte avslutningen utenfor Viking-målet.

Det var en veldig rolig kveld på jobb. Vi gjorde en bra jobb defensivt og da er det greit å være keeper , sier Rune Almenning Jarstein.

Han tar det på ingen måte som noen selvfølge at han vokter målet mot Island på Ullevaal fredag.

Jeg gleder meg alltid til landslagssamlinger og håper selvsagt at jeg får stå. Men kampen om plassen er tøff. Vi får se hva Drillo bestemmer seg for , sier Viking-keeperen diplomatisk.

Åge Hareide er imidlertid klar på hvem han hadde valgt dersom han hadde vært landslagssjef.

Rune Almenning Jarstein. Han har gjort sine saker veldig bra når han har stått på landslaget og har vært veldig god for oss i år , sier Viking-treneren kontant.