En leken Nani gjorde som han ville ved to anledninger, og serverte Dimitar Berbatov og Antonio Valencia. Det var nok til å sende Manchester United et nytt skritt i retning seriemesterskap nummer 19. — En viktig seier på dette stadiet av sesongen. Vi hadde store muligheter til å gjøre seieren større, men vi fikk meget viktige poeng med seks kamper igjen av sesongen, sa Sir Alex Ferguson.

— Nani var veldig god, spesielt noe av det han gjorde i første omgang var det høy kvalitet på, mente skotten.

- En god kamp av oss. Vi gjorde jobben i dag, derfor er vi veldig fornøyde, sa United-back Patrice Evra til TV 2 etter kampen.

Hjemmelaget hadde få problemer på Old Trafford, og anført av en portugiser i storform ble Hangeland & Co en enkel oppgave for gulljagende United.

- En irriterende kamp for oss. United klarer å score først, og da får de kampen som de vil, sa Brede Hangeland til TV2 etter kampen.

— Vi har ballen mye, men skaper ingenting. Samtidig kommer de på kontring etter kontring, sier Hangeland.

Nani-oppvisning

Sir Alex Ferguson gjorde flere bytter på laget fra midtukeoppgjøret mot Chelsea, og valgte blant annet å gi både Nani og Dimitar Berbatov sjansen fra start. Det lønnet seg raskt.

Etter 12 minutter satte portugiseren fart, driblet av flere Fulham-forsvarere, spilte vegg med Anderson, før han spilte fri Berbatov som befant seg helt på offsidegrensen på tolv meter. Alene med keeper scoret Premier Leagues toppscorer sikkert sitt 21 seriemål.

1-0: Dimitar Berbatov fyrer løs. Brede Hangeland blir tilskuer. (Foto: Digitalsport)

En drøy halvtime ut i kampen var Nani på ferde igjen. Han løp seg fri på venstre kant og ble spilt gjennom av Patrice Evra, før han rundet en utrusende Fulham-keeper Mark Schwarzer på kanten av sekstenmeteren. Fra nærmest død vinkel tok han ballen med seg ut i feltet og forsøkte å chippe ballen i mål, men en Fulham-forsvarer fikk hodet på ballen. Antonio Valencia var imidlertid våken og headet ballen i tomt mål.

2-0: Antonio Valencia header ballen i mål. (Foto: Scanpix)

Løskrutt fra bortelaget

Fulham bidro med et par brukbare skuddforsøk i løpet av kampens første ti minutter, men deretter var det skralt fra gjestene. På motsatt side var det mer brodd i avslutningene når hjemmelaget angrep – men flere mål ble det ikke.

Etter hvilen fortsatte kampen i samme spor – med hjemmelaget som det førende laget etter den oppskriftsmessige førsteomgangen. Fulham fikk ikke til stort mer enn et par brukbare skuddforsøk: Eidur Gudjohnsen traff godt fra langt hold etter 68 minutter, og det samme gjorde Bobby Zamora fire minutter senere.

Men det var langt fra å true vertene, som kontrollerte hjem kampen.

Seieren betyr at Manchester United leder Premier League med ti poeng ned til Arsenal når seks kamper gjenstår. Arsenal har riktignok to kamper til gode, og møter Blackpool borte søndag.

Statistikksenter Premier League: