Bård Flovik har siden sesongslutt i starten av november uttalt at teamet rundt han skulle være klart før juleferien. Foreløpig er lite klart både når det kommer til hvem som skal være assistenttrener, keepertrener og analyseansvarlig.

— Dagene går fort og julaften er allerede på torsdag, men ambisjonene er fortsatt å ha ting på plass da, sier Flovik.

iTromsø har tidligere omtalt Bjørn ”Bummen” Johansens kandidatur som assistenttrener. I tillegg har Nordlys tidligere omtalt Harstad-bosatte Inge Takøy som en mulig keepertrener.

— Jeg vil ikke kommentere på noen navn, men det står mellom flere kandidater, sier Flovik til iTromsø.

Orientert

Et viktig steg kan ha blitt tatt i dag da Flovik var innom styremøtet i TIL Holding AS.

— Jeg var innom møtet i en times tid og gikk igjennom sportslig status og tenkingen rundt hva som skal skje videre, sier Flovik.

Ulf Johansen, administrerende direktør i TIL, var til stede på orienteringen fra Flovik. Blant annet fikk han og styret høre om de mulige kandidatene til trenerteamet.

— Vi er holdt orientert om det som skjer. Sporten har sine rammer, og har rom til å handle innenfor det, sier Johansen, som poengterer at det ikke trenger å være noe ekstra styremøte før eventuelle nye ansikter inn i trenerteamet.

Trenerens kontrakt går ut i 2016, og det har vært med på å gjøre jobben med å hente inn blant annet assistenttrener utfordrende. Flovik sier lengden på hans egen avtale ikke var et tema på styremøtet.

— Når det gjelder spørsmål rundt min avtale er jeg ikke den rette til å svare på det. Det må ledelsen si noe om, sier Flovik.

— Vi hører at alle spør rundt det, men det er ikke tatt noen beslutning rundt hva vi skal gjøre med Bårds avtale, sier Ulf Johansen.

Romjulsjobb

Angrepsspilleren Thomas Lehne Olsen er foreløpig den eneste nye spillere som er klar.

— Jeg tviler på at noen andre blir klar før nyttår, selv om man aldri skal si aldri, sier treneren.

For han vil det være lite juleferie.

— Vi har en del som ikke er på plass, og som det jobbes kontinuerlig med videre. Jeg blir å være på jobb i romjula også, sier Flovik til iTromsø