ENGLAND — ISLAND 1-2

— Ute av Europa...igjen.

Det er den uunngåelige overskriften på forsiden hos den engelske nettavisen Daily Mail etter Islands sensasjonelle seier i åttendelsfinalen av EM.

For bare tre dager etter at England forsvant fra Europa etter folkeavstemning, gjentok historien seg mandag kveld, denne gangen i fotballsammenheng, og denne gangen var Island årsaken.

Etter å oppskriftsmessig tatt ledelsen etter fem minutter, ble det 2-1-tap for England i Nice etter scoringer av Ragnar Sigurdsson og Kolbeinn Sigthorsson. Tabloiden The Sun sparer ikke på kruttet i sin omtale av prestasjonen, som senere endte med at Roy Hodgson trakk seg som England-trener.

— For en skam, totalt søppel, fullstendig hjernedødt, uten ryggrad og hjerte... men det beste laget vant, skriver The Sun.

Independent går ikke like langt, men de er også langt fra fornøyd etter tapet i Nice.

— Ydmykelse for England og Hodgson etter at Island slår dem ut av EM 2016, skriver avisen, illustrert med et bilde av en skuffet Joe Hart, som var uheldig på Islands 2-1-scoring.

— Roy Hodgson har betalt den ultimate prisen for en av de største ydmykelsene i Englands fotballhistorie, skriver Daily Mirror.

Det var ikke overraskende da den engelske landslagstreneren trakk seg like etter 2-1-tapet.

— Jeg ville ha elsket å fortsette i to år til, men jeg er nødt til å være pragmatisk. Vi lever i en verden der resultatene teller. Min kontrakt gjaldt fram til EM, og det er på tide at noen tar over trenerjobben for denne ekstremt sultne og talentfulle gruppen av spillere, sa Hodgson ifølge NTB.

Hør Aftenpodden Sport hvor EM slaktes, kvinnehets diskuteres og norske lags sjanser i Europa vurderes: