STAVANGER: — Hvorfor skulle jeg ta ham i hånden, spør Thomas Myhre etter kampslutt.

Vetras Anatolie Ostap var den mest upopulære mannen på Viking Stadion i går. Etter en elendig første omgang ble han tatt av banen. Da hadde et tilnærmet unisont publikum pepet ut Ostap for hver ballberøring midtbanespilleren hadde.

Myhre hadde heller ikke glemt mannen som "returnerte" et tilbakespill over ham selv og i mål.

— Dette føltes særdeles godt etter det som skjedde. Vi vinner på den rette måten. Å tenke på usportslighetene gjorde meg irritert. Jeg måtte bare legge det bort når jeg var på banen. Jeg måtte jobbe for å holde meg nede, sier Myhre.

Slo av en prat

Etter at Viking hadde sikret avansementet kom Ostap bort til Myhre for å slå av en prat, men keeperen skjønte raskt at han ikke var ute etter vennskap.

— Han kom bort til meg etter kampen, og jeg skjønte raskt at han ikke kom bort for å være hyggelig. Han leverte en elendig omgang og ble tatt av, og hadde sikkert litt frustrasjon han måtte få ut, sier Myhre, som ikke angret på at han ikke tok Ostap i hånden før kampen satte i gang.

Lever ikke av stilkarakterer

Viking hadde ingen imponerende oppvisning mot svake Vetra, men kom seg videre til den neste runden.

— I fotball lever vi ikke av stilkarakter, men av resultater. Denne kampen var i så måte veldig vellykket. Jeg er bare glad vi er videre, sier han.

I morgen klokken 13.00 trekkes neste motstander. Viking er seedet og vil dermed styre unna de verste kanonene.