ULLEVAAL: Med ti minutters spilletid igjen kunne Veigar Páll Gunnarson avgjort det hele, men det ble istedet målløst og poengdeling mellom Stabæk og Haugesund.

Lynraske Jørgen Skjelvik førte an en overgang for vertene, og da han ble omringet av Haugesund-spillere viste han stor ro og lobbet ballen inn til islendingen som hadde skaffet seg rom i feltet.

Alle ventet et knallhardt skudd på hel volley. Men i stedet forsøkte han å få kontroll på ballen.

— Jeg har ikke god nok tid til å bruke to touch, så jeg burde tatt den på første. Jeg var veldig sliten, og det var ikke planen at jeg skulle spille 90 minutter i dag , sier Gunnarson til Aftenposten.no.

Ble stiv

Spissen har vært ute med skade i fem uker, og formen er ennå ikke helt på topp. Men på grunn av skadeproblemene Stabæk fikk – Espen Hoff og Morten Morisbak Skjønsberg måtte forlate banen i første omgang – måtte Gunnarson spille 90 minutter. Det gjorde vondt i bena.

— Formen er ikke tipp topp, og det var ikke planlagt at jeg skulle spille hele kampen i dag.

- Ble du stiv i bena?

— Ja, herregud. Jeg hadde krampekjenning de siste 20 minuttene. Jeg burde scoret på den sjansen, men jeg var så sliten. Hadde det vært i første omgang hadde jeg brukt tatt den på ett touch, sier han.

Video: Se høydepunkter Stabæk - Haugesund:

Stabæk — FK Haugesund: Høydepunkter

Briljerte

Islendingen viste flere ganger gjennom kamper hvorfor Daniel Nannskog har savnet ham i de fem ukene han har vært ute. Gunnarson briljerte til tider med finter og flikker som skapte farligheter, men nå er det Nannskog som er ute med skade, og ingen var der med målteften til svensken.

Med Jan Banan Tømmernes og etter hvert Bernt Hulsker ved sin side, ble ikke pasningene til Gunnarson omsatt til mål. Førstnevnte tok ikke var på den sjeldne sjansen fra start, og de 90 minuttene vil nok spissen med det spesielle navnet glemme så raskt som mulig.

Et Stabæk-lag i motvind møter nå Rosenborg til onsdag. De fire som ikke var med mot Haugesund: Daniel Nannskog, Pontus Farnerud, Johan Andersson og Diogo, er fortsatt usikre. Det samme er Espen Hoff, Morten Morisbak Skjønsberg og Pálmi Rafn Pálmason, som gikk skadede ut av Stabæks første hjemmekamp på Ullevaal.

Video: Se alle målene i runde ni:

Alle målene runde 9