BOSTON BRUINS — NEW YORK RANGERS 4-3

Med fire minutter igjen på klokken ledet New York Rangers 3-2 i bortekampen mot Boston Bruins. Med Jesper Fast i utvisningsboksen spilte Rangers i undertall mot ligaens beste lag i overtall.

En dårlig kombinasjon.

Boston Bruins satte inn 3-3 med tre minutter og 46 sekunder igjen på klokken.

Utligningen gav hjemmelaget en voldsom boost. Boston bet seg fast i angrepssonen, og hamret skudd etter skudd på mål. Rangers klarte ikke å få pucken ut av sin sone.

Til slutt kom også 4-3-målet. På to minutter og tre sekunder var kampen snudd.

Dermed gikk New York Rangers på sitt andre tap på rad.

Kritiserer Rangers

— Rangers er på vei nedover nå. De spiller ikke bra i mer enn korte perioder og de orker ikke å fullføre kampene. De har hatt en dårlig uke, med svake prestasjoner og svake resultater, sier Håkan Södergren i Viasat Hockeys studio etter kampen.

Rangers var nære. Spesielt i første periode åpnet de kampen godt, ledet an av Mats Zuccarello. Han noterte seg ikke for poeng, men var svært nære i starten av kampen.

Zuccarello lurte av noen Bruins-backer, tok med seg pucken ned mot den røde mållinjen og la pucken inn foran mål. Zucca fant en åpning mellom skøyter og køller, med lagkameratene klarte ikke fyre av skikkelig.

Zucca plukket selv opp returen, men skuddet gikk i stangen - og ut.

— Zuccarello begynte bra med en gang. Det er "Big Bad Bruins", som backene blir kalt, han møter. Og her kommer en liten hobbit fra Oslo og leker seg. Jeg vet ikke hva backene gjør, er de på vei for å kjøpe pølse? spurte Södergren i Viasats studio i første pause.

Rangers snudde to ganger

Boston gikk til pause med 1-0, men i starten av andre periode slo Rangers tilbake. Først utlignet svenske Oscar Lindberg, før superstjernen Rick Nash kom alene med keeper. Han fintet vekk målvakten og satte inn 2-1. Brett Connolly satte inn 2-2 i overtall mot slutten av andre periode.

Men Rangers gav seg ikke. J.T. Miller sendte Rangers tilbake i ledelsen midtveis i den siste perioden.

Så ble Jesper Fast utvist for holding, og Boston Bruins snudde kampen på slutten.