Se kampen via videovinduet over (Krever abonnement)

I kveld spiller AaFK sin andre kamp på La Manga mot start. På motsatt banehalvdel står tidligere AaFK-junior Robert Sandnes. Han og resten av Start står midt oppe i en vanskelig økonomisk situasjon. Situasjonen er så alvorlig at klubben må redusere lønnskostnadene kraftig.

— Jeg prøver å ikke tenke så mye på det. Det vi kan gjøre noe med, er å være gode på treningene og i kamper, sier Sandnes til smp.no.

Robert Sandnes fikk ikke fortsette i Aalesund. Mandag møter han gamleklubben.

Start gikk med et underskudd på 5,5 millioner kroner forrige sesong. Det betyr at det ligger an til spillersalg.— Det hjalp veldig at vi slo Brann 3-0 i den første kampen, for da blir fokuset flyttet over på at vi spilte en god kamp. Det var en av de beste kampene vi har spilt i år, sier han.

- Hva kan vi forvente av Start i år?

— Jeg synes det ser veldig bra ut, vi er utrolig godt trent. Denne vinteren har vi trent veldig hardt, det er mye hardere enn i fjor. Vi har løpt mye og fått inn en god arbeidskapasitet, og da kan det bli lettere å vinne kamper. For min egen del har det også gått bra. Jeg har spilt både back og kant, og det trives jeg veldig godt med, sier han.