Se Start-Aalesund og chat med vår reporter. Kampstart klokken 18.00.

— Vi har jobbet hardt denne uken, og jeg er ekstremt fornøyd med det guttene har vist på trening og i den ene kampen vi har spilt mot Brann. Så gjenstår det å se hva vi får til i kveld, sier Start-trener Mons Ivar Mjelde før kveldens siste kamp på La Manga.

Møter AaFK: Mons Ivar Mjelde ba spillerne glede seg til kampen mot Aalesund på mandagens morgentrening. Foto: Pål Wollebæk Jørgensen

Endelig eliteseriemotstandKlokken 18.00 møter Start eliteseriemotstand for første gang i år. Start har møtt Midtjylland, Aalborg, Sørlandslaget, Jerv og Brann hittil i år. Det har endt med tre seire (Midtjylland, Sørlandslaget og Brann) og to tap (Aalborg og Jerv).

— Aalesund er nok bedre enn Brann. Det blir gøy med en skikkelig test, sier venstreback Rolf Daniel Vikstøl.

Mjelde håper Start-spillet igjen skal gjenkjennes av det de har gjort på trening. Owello skal brukes i rommet mellom midtbanen og spissene. Det skal skapes rom til backer og kanter som skal slå innlegg.

Slipper opp litt i mars

— Vi har mer fokus på å bruke bredden av banen i år, sier Mons Ivar Mjelde, som reiser tilbake til Kristiansand sammen med laget etter trening på La Manga tirsdag.

Der får spillerne fire dager med egentrening, før laget møtes igjen til fellestrening søndag.