— Brann er i ferd med å bygge et godt fotballag. Det er veldig innlysende at vi kommer til å bruke penger på nye spillere. Vi mister en klassespiller, og det er naturlig å yte tilbake ved å hente inn en forsterkning. Hvor mange penger vi kommer til å bruke, avhenger av hvem vi henter og om det blir flere enn én spiller, sier daglig leder i Brann, Bjørn Dahl.

Brann kommer ikke til å bruke hele overskuddet fra et Olofinjana-salg til nye spillere.

— Det er mye å bruke pengene på. Blant annet kan vi nå få mulighet til å stille med egenkapital til et nytt stadion, enten det blir utbygging av Brann Stadion eller et helt nytt anlegg. Hvor mange penger vi sitter igjen med, er ikke sikkert. Det er flere enn Brann som skal ha sitt, fremholder Dahl.

Auto 23 er blant dem som kommer til å tjene godt ved et salg av Olofinjana. Bilfirmaet finansierte kjøpet av nigerianeren da han kom til Brann. Den millionen Auto 23 betalte den gang, har Brann allerede betalt tilbake, men Auto 23 har etter det BT erfarer rett på 20 prosent.

— Jeg har ingen forventninger til et salg av Olofinjana. Jeg stoler på at Brann ordner dette på best mulig måte. Men det er kjekt å tenke på at vi har bidratt til at dette kunne skje, sier administrerende direktør i Auto 23, Morten E. Fredriksen.