HARSTAD — TROMSDALEN 3-3

— Jeg sa til han før kampen at han ikke fikk score, så han hører dårlig etter, sier Helstrup med et smil til iTromsø. Målet til Normann kom etter en feil idømt corner rett før pause. Innlegget traff en umarkert nummer ni, og hodestøtet var sikkert for spilleren som kom inn som innbytter tidlig i første omgang i oppgjøret som endte 3-3. — Jeg lovte egentlig Gaute ikke å score, men jeg kunne ikke bomme der. Det var innenfor femmeteren, så jeg måtte bare sette ballen i nettet, sier Normann med et glimt i øyet til iTromsø.

På vei opp fra banene mot garderobene på Harstad stadion etter kampslutt tok Helstrup følge med Normann i regnværet.

— Han virket lett i kroppen og det var artig å se han tilbake på fotballbanen igjen, sier Helstrup om spilleren alle ville snakke med etter kampslutt.

- Glad i TUIL

En lang karriere som har tatt han via klubber som Lillestrøm, Brann, Vålerenga, TIL og Coventry endte til slutt opp i TUIL i 2009 der han var en sesong.

— Det er klart man jubler etter ett mål, men TUIL er en klubb jeg ble veldig glad i. Det er en av de klubbene jeg har trivdes desidert best i. Det er litt vemodig på en måte, men på den andre siden gir dette poenget oss en trygghet med tanke på å holde seg i divisjonen. Jeg lever fint med uavgjort her, sier han ærlig.

Normann gjorde comeback i sommer etter å ha vært ute av fotballen i noen år.

— Jeg snørte på meg fotballskoene nok en gang fordi jeg ønsket å hjelpe HIL, sier Normann.

- Aldri si aldri

Normann tror HIL blir siste stoppested i fotballkarrieren, men har en åpning for klubben han møtte i dag.

— Jeg har slått meg til ro i Harstad. Men dersom TUIL trenger en venstreback i 1.-divisjon, og alt er på stell her i klubben skal man aldri si aldri, sier Normann.