Mye har vært sagt siden Røa-profilene Marie Knutsen, Siri Nordby, Guro Knutsen, Marit Fiane Christensen og Lene Mykjåland tirsdag gikk ut og varslet at de trakk seg fra videre landslagsspill. Reaksjonen fra Røa-spillerne skal ha kommet som en protest mot forholdene Bjarne Berntsen bød på som landslagssjef.

LES KOMMENTAR: — Skjønn men ikke kjønn

Møte over helga

Det ble tidlig varslet et krisemøte for å rydde opp i uoverensstemmelsene mellom Berntsen og fem av hans spillere. Etter det vi erfarer er mandag den mest aktuelle dagen for møtet.

Roger Solheim i NFF vil ikke kommentere saken før møtet har funnet sted. Men han bekrefter at krisemøtet skal avholdes neste uke.

- Jeg tror det blir like over helga, men det er ikke helt fastsatt, er Solheims knappe kommentar til adressa.no.

Sterke meninger

Dermed kan det trolig bli en løsning på konflikten som har preget kvinnefotballen de siste dagene. Meningene rundt boikotten har vært mange.

NFF, med Karen Espelund i spissen, gikk tidlig ut og understreket at NFF hadde full tillit til Bjarne Berntsen som landslagssjef, men ba de to partene om å ordne opp seg imellom.

Askes-spiller og landslagskollega Lindy Melissa Wiik synes det var riktig av Røa-gjengen å si ifra , men håper jentene kom tilbake på landslaget. Fløyas Anneli Giske etterlyste et initiativ fra NFF i konflikten.

Berntsen selv varslet at han ikke ville bruke sin rett til å hindre de aktuelle spillerne å spille klubbkamper på grunn av landslagsnekten, slik han strengt tatt kunne etter FIFA-reglementet .

Mandag blir trolig utfallet av konflikten klart.

LES KOMMENTAR: - Skjønn, ikke kjønn