Mange lurte nok på hvorfor Vegard Forren ikke sto listet opp i Ole Gunnar Solskjærs startoppstilling til Moldes møte med Sarpsborg 08 i Østfold. Årsaken var av den gledelige sorten.

— Han skal bli pappa snart, så vi håper på at det skjer i løpet av timene vi er her, så han kan være med neste gang, sier Molde-trener Ole Gunnar Solskjær i et intervju med TV 2 før avspark i kampen.

– Klarte så vidt å ha ansvaret for meg selv

Fra før har landslagsspilleren en sønn, mens samboeren også har to barn. I utgangspunktet skulle 28-åringen flys ned til møtet med Sarpsborg 08, men flytrøbbel satte kjepper i hjulene for forsvarsspillerne.

Forren er en viktig brikke i Solskjærs Molde-lag, og har vært en viktig bidragsyter til at laget sto ubeseiret etter seks kamper før møtet med laget fra Østfold.

Han har tidligere fortalt at tilværelsen som pappa har hjulpet ham.

–Før klarte jeg så vidt å ha ansvaret for meg selv, men du blir voksen og lærer. Jeg får god støtte av hun hjemme og har masse motivasjon til å være en god rollefigur. Nå er jeg blitt flinkere til å slappe av og nyte mer tid med familien og fruen, i tillegg til å være best mulig forberedt til den jobben jeg har, sa Forren til VG i høst.

Elyounoussi: – Spesielt å møte gamleklubben

For en annen Molde-spiller var oppgjøret i Østfold spesielt. Mohamed Elyounoussi slo gjennom som spiller hos dagens motstander.

— Det er spesielt å møte gamleklubben. Det er her jeg har brukt mesteparten av tiden min. Vi er på papiret et bedre lag, men de spilte bra sist mot Start og er fulle av selvtillit. Det er tøft å komme hit, sier han til TV 2.