FORNEBU (Adressa.no): Rosenborgs stopperpar hadde tilsynelatende god kontroll på bæringenes spisser, men sviktet tre ganger på typiske Stabæk-stikkere. To av disse førte til scoringer.

Simen Wangberg tar på seg skylden for 2-1 scoringen, og mener makker Jim Larsen får ta ansvaret for det første baklengsmålet.

— På det første målet går jeg i press når Veigar drar av Dorsin. Da kommer Farnerud bakfra. Jim burde nok fulgt bedre etter der.

Seiersmålet kom på et tidspunkt hvor Rosenborg hadde mye ballbesittelse og luktet på alle poengene. Da var det ekstra bittert at laget felles av en personlig feil i bakre rekker.

— Jeg sklir i forkant av scoringen. Dermed får Aase et forsprang jeg aldri klarer å ta igjen. Selvsagt burde jeg falt av i stedet for å sjanse på offside. Og når jeg da sklir i tillegg, blir jo resultatet fatalt, sier Wangberg.

Han innrømmer at offsidetaktikken har vært et problem også tidligere i sesongen.

— Ja, vi har slitt med dette i flere kamper. Men nå er det slutt, vi må kjøre på det sikre fremover, fremfor å sjanse slik.

Den unge stopperen var langt fra fornøyd med lagets prestasjoner i dag.

— Vi gjør en dårlig kamp, rett og slett. Spesielt slet vi med avleveringene. Vi kjørte kampen i 2. omg, og trodde på seier på 1-1. Da er det kjedelig når det blir avgjort på en slik feil av meg.

Statistikksenter Eliteserien: