Stabæk Support blir ikke blide om Veigar Pall Gunnarsson eller Vegard Eggen Hedenstad skulle ende opp på Lerkendal.

– Jönsson har vel sagt ordrett at han ikke skal hente Stabæk-spillere. Så nå får vi se om han er mann for sitt ord eller om en han er en del av fotballsirkuset, sier Jonas Benkow, leder og talsmann for Stabæk Support.

Han har ingen problemer med at en kontraktløs Jon Inge Høiland endte opp i Rosenborg – ei heller om Jönsson skulle hente Alanzinho til Lerkendal. Det er når han leser at Pall Gunnarsson og Eggen Hedenstad er ønsket av Rosenborg at han steiler.

— Kommer løpende med lommeboka

–Om Jönsson legger seg etter de to, så går det ut over ettermælet hans her. Det sier litt om Jan Jönsson som person og fotballtrener om han kjøper en av dem, sier Stabæk Support-lederen.

Han forstår at RBK og Jönsson har behov for nye spillere, men synes at RBK-treneren bør evne å se lenger enn til Bærum i jakten på disse.

–Vi er godt vant til at Rosenborg kommer løpende med lommeboka og kjøper de beste eliteseriespillerne. Sånn har det vært i 15 år. Men da burde ikke Jönsson sagt at han ikke skal hente herfra, sier Benkow.

- Må jo to parter til

–Det jeg har sagt er at jeg ikke vil gjøre noe som svekker Stabæk. Hvis de ikke vil selge noen til oss, så kjøper vi ikke. Det må jo to parter til, sier Jönsson.

Han synes det blir vanskelig å kommentere kritikken fra Stabæk Support all den tid overgangene til Pall Gunnarsson og Eggen Hedenstad kun er på det han kaller ryktestadiet.

Søndag returnerer han for første gang til klubben hvor han skapte seg et navn i Norge og vant serien i 2008.