Chelsea-Liverpool 1-3

• "Jürgen Klopp er den blide. Han du alltid vil ha med på festen". Les vår blogg om managerne José Mourinho og Jürgen Klopp her.

Få minutter etter ydmkelsen stilte Mourinho opp til nok et svært spesielt intervju med BT Sport. Portugiseren hadde absolutt ingenting å melde.

Han svarte "no" på nesten samtlige spørsmål, bortsett fra det ene om hva han hadde å si til supporterne, som sang hans navn under kampen:

— De er ikke dumme.

Åtte "ingenting" og tre "nei". Les Mourinho-intervjuet alle snakker om nederst i saken - ord for ord.

Mourinho ville ikke forklare hvorfor klubben er i en sportslig krise og han ville heller ikke vurdere sin egen posisjon som manager. Han svarte "no" på spørsmålet om han var bekymret for sin egen fremtid i Chelsea.

— Beklager. Jeg har ingenting å si, konkluderte 52-åringen.

Mourinho droppet å møte pressen sist helg, og fikk mye kjeft for det. I dag valgte han å stille. Men uten å si noe. Heller ikke i det 25 sekunder "lange" intervjuet med TV2s Øyvind Alsaker.

- Dere tar en tidlig ledelse og normalt er det godt nok for Chelsea?

— Jeg snakker ikke om kampen. Jeg kan ikke snakke om kampen.

- Hvorfor ikke?

— Når jeg snakker om kampen havner jeg i trøbbel og det vil jeg ikke.

- Men du kan snakke om laget ditt, deres prestasjon?

— Jeg kan si at jeg er fornøyd med spillerne mine.

- Vet du veien ut av dette etter nok et tap?

— Ja, det vet jeg, svarte Mourinho og avsluttet intervjuet med Alsaker.

"You're not special anymore!"

Før presistjeduellen på Stamford Bridge hadde vi mange spørsmål, blant annet hvor mange flere smeller Mourinho tålte.

Etter at Liverpool vant 3-1 på Stamford Bridge, var spørsmålet:

Så vi José Mourinho for siste gang som Chelsea-manager?

Etter 11 seriekamper står Chelsea med 11 poeng. Den regjerende seriemesteren har kun tre seire - og hele seks tap. Nå er det full krise på London vest. Jürgen "The Normal One" Klopp ydmyket José "The Special One" Mourinho.

Liverpool-fansen konkluderte slik på stillingen 3-1 i sluttminuttene:

"You're not special anymore!".

Chelsea i tidlig ledelse

Fernando Ramires sendte Chelsea i ledelsen før det var spilt fire minutter.

César Azpilicueta kom seg rundt på kanten og la inn fra venstre. Fernando Ramires var på rett plass til rett tid i feltet og headet ballen i mål.

Vertskapet ledet og en presset Mourinho jublet forsiktig på Chelsea-benken. Portugiseren hadde fått kampen i det sporet han ønsket. Chelsea kunne ligge lavt og la et blodfattig Liverpool-lag trille ball. Mourinho parkerte bussen.

Det var ingen vakker forestilling på Stamford Bridge. Første omgang var direkte svak. Det var høye skuldre. Det var mye som sto på spill. Chelsea måtte reise seg etter den versten sesongstarten på 37 år og jobben til manager Mourinho var i fare.

For Liverpool var det viktig å få den første seieren under Klopp.

Og på overtid av overtiden i første omgang kunne tyskeren endelig juble.

Philippe Coutinho dro en skuddfinte på Fernando Ramires, så plasserte brasilianeren ballen i lengste keeperhjørnen med sin presise og giftige venstrefot. Delikat gjort.

Mens Klopp knyttet neven og jublet for 1-1-målet løp Mourinho rett i garderoben for en pauseprat.

Coutinho og Benteke avgjorde

Andre omgang var relativt jevnspilt. Liverpool hadde ballen litt mer enn Chelsea. Men vertene hadde sine muligheter til å ta ledelsen.

Midtveis i omgangen mente samtlige på Stamford Bridge, bortsett fra de tilreisende fra Merseyside, at Lucas Leiva burde fått sitt andre gule kort i løpet av 10 minutter. Men dommer Mark Clattenburg nøyde seg med tilsnakk og brasilianeren fikk bli på banen.

Chelsea tok mer og mer over og Oscar var nær ved å score på en kjempefrekk lobb fra 40-45 meter, men keeper Simon Mignolet fikk slått ballen til corner.

Så, etter 74 minutter, slo Coutinho til igjen. Fra 14 meters hold plasserte han ballen i hjørnet. Denne gangen med høyrefoten og i høyre hjørne. En vakker scoring igjen.

Nå var Mourinho virkelig i trøbbel. Dette var hans Premier League-kamp nummer 104 på Stamford Bridge. Kun tre av dem hadde endt med tap. Nå styrte han mot sitt andre tap på Stamford Bridge bare i oktober 2015. Vondt ble mye verre innbytter Christian Benteke økte til 3-1 syv minutter før slutt. Upresset skjøt han ballen via Chelsea-stopepr Gary Cahill og i mål.

Naturlig nok til vill jubel i Liverpool-leiren. Mens Mourinho virket reisgnert på sidelinja.

Full transkribering av BT Sport-journalist Des Kellys intervju med Mourinho:

Kelly: José, 3-1-tap etter en fabelaktig start på kampen, dere mistet grepet på kampen?

Mourinho: Jeg har ingenting, ingenting å si.

Kelly: Du har ikke noe å si om kampen?

Kelly: Ingenting å si om avgjørelsen som gjorde at Lucas (Leiva) fikk fortsette kampen?

Mourinho: Det er ingenting å si, jeg har ingenting å si.

Kelly: Situasjonen med Costa?

Mourinho: Det er ingenting å si, jeg beklager, men jeg har ikke noe å si.

Kelly: Du tror ikke det er tid for å si noe til fansen, gi dem en beskjed, en indikasjon på hva du tenker?

Mourinho: De er ikke dumme.

Kelly: Vi hørte dem synge ditt navn.

Mourinho: Fansen er ikke dumme.

Kelly: Du sa før kampen at du ikke var bekymret, er du litt mer bekymret nå?