Liverpool-Bournemouth 1-0

Jürgen Klopp kom til ligacupmøte med Bournemouth onsdag, vel vitende om at han ennå ikke hadde vunnet som Liverpool-sjef.

Uavgjort mot Tottenham, Rubin Kazan og nå sist Southampton er vel og bra, men Liverpools supportere forventer mer fra mannen som har skyhøye forventninger på seg.

Det var et reservepreget Liverpool som stilte på Anfield, med blant andre Adam Bogdan i mål og 19 år gamle Cameron Brannagan.

Clyne ble matchvinner

Og en unggutt skulle få vise seg fram. Etter 17 minutter vartet Liverpool opp med et vakkert angrep. Det flotte kombinasjonsspillet endte til slutt hos Joao Teixeira, som med ryggen til mål prøve seg på et hælspark. Ballen gikk forbi keeper, men ble klarert på streken.

På returen var dog Liverpool-back Nathaniel Clyne først. Han hamret ballen i mål til ledelse for hjemmelaget, og til enorm glede for den tyske sjefen.

Det ble aldri noe fyrverkeri av en fotballkamp, men flere av Liverpools spillere så ut til å spille på seg selvtillit utover kampen. Spesielt Roberto Firmino og 22-åringen Teixeira viste prov på gode ferdigheter, samt at keeper Bogdan hadde noen viktige redninger.

King kunne lite gjøre

Bournemouth satte inn Joshua King i håp om å kunne true Liverpools mål i større grad, men nordmannen kom aldri nærmere enn med en heading som gikk noen meter til side for mål.

Teixeira kunne sikret seieren for Liverpool på et flott frispark, men Adam Federici i Bournemouth-målet var med på notene.

To minutter på overtid kunne Matt Ritchie sikret ekstraomganger. Alene med Bogdan var det ungareren i mål som gikk seirende ut av duellen etter en flott redning.

Dermed kunne Jurgen Klopp juble for sin første seier som manager for Liverpool, og få litt mer arbeidsro inn mot møtet med Chelsea lørdag.

Palace-tap uten Hangeland

Manchester City hadde små problemer mot Crystal Palace. Mål fra Wilfried Bony og Kevin de Bruyne ga 2-0 ved pause, mens Kelechi Iheanacho økte til 3-0 i 2. omgang. Yaya Toure gjorde 4-0 på straffe 14 minutter før slutt. Damien Delaney fikk redusere ett minutter før slutt. På overtid gjorde Manu Garcia 5-1. Brede Hangeland ble værende på benken for Palace

Southampton slo kriserammede Aston Villa med 2-1 hjemme på St. Marys. Maya Yoshida og Graziano Pellè ga hjemmelaget 2-0 i annen omgang før Scott Sinclair reduserte på straffe på overtid.

Manchester United røk ut etter straffekonkurranse mot Middlesbrough.