Åge Hareide er klar for sin siste kamp som Malmö-trener. Her fra forrige ukes pressekonferanse, der han kunngjorde at han gir seg som Malmö-sjef. Åge Hareide er klar for sin siste kamp som Malmö-trener. Her fra forrige ukes pressekonferanse, der han kunngjorde at han gir seg som Malmö-sjef. Foto: NTB scanpix

Hareide med løfte til fansen: - Klarer vi det, stiller jeg meg på tribunen bak målet

Åge Hareide kommer med en lovnad før sin siste kamp som Malmö-trener.

Møtet med Real Madrid på Santiago Bernabéu tirsdag kveld blir Åge Hareides siste kamp som Malmö-trener.

Med seier kan Malmö ta tredjeplassen i gruppen og slik sikre seg innpass i sluttspillet i Europaligaen.

— Det finnes alltid en sjanse. Klarer vi det, skal jeg komme og heie på laget. Da stiller jeg meg på tribunen bak målet. Å klare dette ville vært den ultimate avslutningen, sa Hareide på pressekonferansen før kampen, ifølge Aftonbladet.

I samtaler om Danmark-jobben

Forrige uke kunngjorde Hareide at han gir seg som Malmö-sjef etter Real Madrid-kampen. Den beskjeden kom etter at treneren i flere uker er blitt koblet til den ledige jobben som Danmarks landslagssjef. Danske medier er sikre i sin sak på at Hareide blir Morten Olsens etterfølger.

— Det var riktig å få avklart dette nå, etter alle ryktene de siste ukene og med den usikkerheten det kan ha ført med seg, sa Hareide da.

Han bekreftet at han har vært i samtaler med det danske fotballforbundet, men hevdet at ingenting foreløpig er avklart rundt egen trenerfremtid.

Før Hareides siste Malmö-kamp blir Hareide hyllet av Malmö-spiller Anton Tinnerholm.

— Han stiller utrolig høye krav til oss spillere. Jeg har aldri vært borti en trener som har så høye krav. Man kan selv kjenne at man er fornøyd etter en kamp, men det finnes alltid ting å forbedre. Åge får oss til å være på tå hev, sier Tinnerholm.

Hør siste episode av Aftenpodden Sport: