– Jeg ble overhodet ikke overrasket over Norges prestasjon, men de hadde en fordel av baneforholdene. Det ble vanskelig for oss på grunn av regnet, og underlaget tillot ikke så mye fotballspill, sa han.

Han skrøt av de italienske spillernes besluttsomhet, vilje og lagånd.

– Vi må huske at serien i Italia er slutt for en uke siden, men de har holdt på formen og entusiasmen. Jeg sier «bravissimo» til dem alle, sa Lippi, som slett ikke ville være med på at Italia nå er klar for VM.

– Nei, det er vi ikke. Det er fire kamper igjen, og vi er ikke kvalifisert før ingen kan ta oss igjen. Men poenget vi fikk i dag er bra for oss, også ut fra resultatene i de andre kampene.

Han sa også at Italia i hans øyne hadde flere store sjanser enn Norge, og avviste at hans lag hadde gjort en dårlig kamp.

– Alle har rett til sin mening, men jeg har sagt at jeg er fornøyd, sa han.

Spillerne var også tilfreds med uavgjort på Ullevaal:

– Det er en sterk vilje i laget vårt. Vi ga alt. Men det er ikke avgjort i denne gruppen. Fortsatt er det langt fra, sa Fabio Cannavaro.

– Det var et bra resultat for oss. Vi er ferdig med sesongen vår mens de norske spillerne er i midt i sin. Når alvoret begynner i september vil det hjelpe oss, sa Gianluca Zambrotta.