– Jeg ser ikke etter en ny manager. Jeg har mennesker i teamet mitt som fyller skoene til en manager. Det jeg ser etter nå, er egentlig en sponsoransvarlig, sier Brækhus til VG, som først omtalte saken.

I dag ble det klart at den norske bokseren ikke fortsetter å samarbeide med Rune Brynhildsen. Det er fjerde gang 34-åringen bryter med en manager.

Brækhus: Ikke uvanlig

– Noen av folkene rundt meg har vært der i mange år. Men forholdet til en manager er veldig intimt, man må komme overens og det er et spesielt forhold som må fungere på alle plan. Det er ikke tilfeldig at mange idrettsutøvere har en familiemedlem som manager. Det er nok ikke så uvanlig å skifte ut managere. Det går mye på ren magefølelse, sier Brækhus til avisen.

Også Thomas Myhre, Lars Gilleberg og Kevin Skabo har i tur og orden vært managere for 34-åringen.

For ulike syn

Til avisen forteller Rune Brynhildsen hvorfor han og Brækhus nå skiller vei.

– Ønsket om ikke å fortsette samarbeidet under de rådende omstendigheter er nok dessverre gjensidig. Vi har over tid utviklet et litt for ulikt syn på noen grunnleggende prinsipper for samarbeid, sier han.

Brynhildsen har til tross for bruddet kun positive ord å si om Brækhus:

– Cecilia er en super idrettskvinne, og for mange selskaper og merkevarer en spennende frontfigur og motivator. Hun har en helt unik evne til å være best når det gjelder, enten det er foran kamera eller i ringen, sier han til VG.