Vladimir Klitsjko tapte VM-titlene sine lørdag. Onsdag varsler han at han vil benytte seg av muligheten til omkamp etter sjokktapet mot britiske Tyson Fury.

— Jeg har en førjulsgave til Tyson Fury og boksetilhengere over hele verden: Jeg benytter meg av kontraktsklausulen for omkamp mot Fury, melder Klitsjko i en pressemelding.

Klitsjko tapte sin første kamp på elleve år da Fury gikk seirende ut av duellen i Düsseldorf. Briten overtok da alle Klitskjos VM-belter.

— Jeg var frustrert rett etter kampen, men etter noen korte netter vet jeg at jeg vil vise at jeg er mye bedre enn hva jeg viste på lørdag. Jeg klarte aldri å få ut det jeg er god for. Det vil jeg endre til omkampen. Et nytt nederlag er ikke en mulighet, står det videre i pressemeldingen.

Manager Bernd Bönte sier at kampen skal arrangeres i løpet av 2016. — Det kommer til å være stor interesse for omkampen over hele verden. Dette blir årets kamp. Vi har fått mange spørsmål om en returkamp etter forrige lørdag. Den nye verdensmesteren og utfordreren hans vil svare på alle i ringen, sier Bönte.

(©NTB)