Dansken har i øyeblikket stor suksess i et Rosenborg-lag som synes å være på vei mot noe stort. Trønderklubben topper eliteserietabellen med 29 poeng etter 12 serieomganger.

Jensen har kontrakt med RBK til 2018 og nyter fotballtilværelsen i Trondheim. Samtidig følger han godt med på hva som skjer i gamleklubben Brøndby.

27-åringen ble hentet til Trondheim fra nettopp Brøndby i 2013. Overfor tipsbladet.dk innrømmer han at en retur til københavnsklubben er i tankene — gjerne sammen med kompisen Daniel Wass.

— Det mener vi faktisk ganske alvorlig. Vi har jo begge vokst opp i klubben, og det er i hvert fall min plan. Så kan det jo være at folkene som sitter i Brøndby mener noe annet. Men jeg drømmer om en dag å komme tilbake til Brøndby, når jeg har utviklet meg til en toppspiller, sier Jensen til nettstedet.

— Det er dessverre sjelden jeg får sett Brøndbys kamper for vi spiller nesten alltid samtidig, men jeg følger med. Jeg ser høydepunktene fra kampene, jeg leser nyhetene og jeg følger med i ungdomsavdelingen. Selv om laget har forandret seg mye siden jeg var der, så har jeg fortsatt mange venner i klubben. Derfor er det helt naturlig for meg å følge med på hva som skjer. Det er jo egentlig min klubb og jeg føler meg hjemme der. (©NTB)