Han får en ny mulighet til å komme seg til Champions League med sitt Celtic-lag, Ronny Deila. Selv om nordmannens mannskap ble slått 6-1 sammenlagt og utspilt av Henning Bergs polske mesterlag, ble Legia straffet for å ha brukt en en spiller som ikke var spilleberettiget.

Legia ble kastet ut av Champions League-kvalifiseringen, og Celtic overtok plassen. Nå venter slovenske Maribor i siste runde før et eventuelt gruppespill i den gjeve turneringen.

— Fikk ikke sove

Den ferske Celtic-sjefen Deila innrømmer at han opplevde svært tunge dager i etterkant av de to kampene mot Legia. Celtic tapte 4-1 på bortebane i Warszawa, og måtte se seg slått 0-2 i hjemmekampen - som dog ble spilt i Edinburgh på grunn av samveldelekene.

Følelsene den tidligere Strømsgodset-treneren hadde etter hjemmetapet mot Legia, var ikke gode.

— Jeg fikk ikke sove noe særlig og våknet opp igjen ganske tidlig. Det føltes som om jeg hadde drept noen, sier Deila til Daily Record.

— Det er alltid tungt å tape fotballkamper, og det skal det være. Hvis ikke, så er det noe galt. Det tok meg én dag, så innså jeg at jeg måtte komme meg videre, innrømmer 38-åringen.

- Jobbet for mye

Deila sier at han var sliten og kanskje tok på seg for mye i sine første dager i den skotske klubben.

— Det var en vanskelig situasjon å være i. Jeg hadde bare vært i klubben i fire uker, men man lærer raskt i denne jobben, sier han.

Den skotske avisen skriver at Deila bommet da han før kampene mot Legia snakket om å slå lag som Bayern München og Barcelona. Nå beskriver avisen en mer realistisk trener som er villig til å ofre noen av sine prinsipper for å oppnå et godt resultat i Slovenia i kveld.

— Man må tenke langsiktig, men nå dreier alt seg om å få et godt resultat her. Man må innse hvilket nivå man ligger på og jobbe ut fra det, sier Deila.

— Nå har vi en mulighet til å se hvor mye vi har forbedret oss på 14 dager. Jeg føler meg veldig annerledes nå. Jeg kjenner laget mitt, jeg går med hevet hode og har kontroll, slår han fast.