Den norske treneren håpet i det lengste på at CAS kunne hjelpe hans klubb, men forutsetningene var ikke de beste. Med så kort tid igjen til mesterligaens siste kvalifiseringsrunde, var det ventet at anken ble avvist.

— Vi anker til CAS (Idrettens voldgiftsrett), men UEFA hindrer såkalt fast track (hurtigbehandling). CAS kan da ikke vurdere anken normalt nå og må bruke to måneder på det. Da mister vi mulighet til å komme inn selv om vi får medhold. Legia har anket til CAS på et annet grunnlag, og sannsynligheten for gjennomslag er veldig liten, sa Berg til NTB før helgen.

Mandag kom konklusjonen fra CAS. Det blir Ronny Deilas Celtic som onsdag spiller bortekamp mot slovenske Maribor i mesterligaens 4. kvalrunde.

Vurderes videre

— Presidenten i CAS' ankeavdeling har vurdert partenes skriftlige innleveringer og har avvist Legias forespørsel, heter det i pressemeldingen.

Videre opplyser CAS at de vil utnevne et panel av voldgiftsdommere som skal å vurdere saken videre de neste ukene. De sier også at Legia har krevd økonomisk kompensasjon fra Det europeiske fotballforbundet (UEFA).

Legia vant opprinnelig dobbeltkampen i 3. kvalrunde 6-1 over Celtic. Men fordi Berg byttet inn en spiller som ikke var spilleberettiget (Bartosz Bereszynski), ble Celtic tilkjent 3-0-seier i hjemmekampen. Dermed gikk skottene videre på bortemålsregelen. (©NTB)