Gjensyn: Björn Bergmann Sigurdarson hilser på Eirik Hestad og andre tidligere lagkamerater etter mandagens trening på Aker stadion. Trond Hustad

Her er Sigurdarson tilbake i Molde

Den islandske spissen blir trolig klar for nytt opphold på Aker.

MOLDE: Som Rbnett meldte for en uke siden har Molde-ledelsen vært i samtaler med Björn Bergmann Sigurdarson den siste tida. Mandag var islendingen tilbake på Aker stadion og hilste på gamle lagkamerater i kafeteriaen etter treninga.

Etter det Rbnett erfarer gjennomfører spissen medisinsk test og signerer trolig kontrakten en av de nærmeste dagene. Sigurdarson var ikke tilgjengelig for kommentar mandag og MFK-ledelsen bekrefter heller ikke at partene er enige.

Les også

Molde tapte syvmålsthriller

Les også

- Vi spiller en dårlig kamp, igjen

-Vi har fått inn Fredrik Brustad og vi jobber med en offensiv forsterkning til. Forhåpentligvis kan vi presentere dette i løpet av kort tid, sier Ole Gunnar Solskjær til Rbnett.

Björn Bergmann Sigurdarson var utleid fra Wolverhampton til Molde i sesongen 2014. Han imponerte i første del av sesongen, men slet med skader gjennom store deler av oppholdet. Siden har han spilt regelmessig for FC København og Wolverhampton.