August Woie er i dag uten tvil en av de aller lykkeligste av de som har et hjerte for gigantklubben Real Madrid. 9-åringen fikk muligheten til å gå ut på Ullevaal-matta som maskot for Real Madrid i kampen mot Vålerenga, og gikk hånd i hånd ut med Real Madrid-stjerne Danilo.

REAL MADRID-FAN: August er en stor Real Madrid-fan, og har Benzema, Ronaldo og Bale som sine favorittspillere. Foto: Privat

— Han synes det var helt suverent. Han fikk til og med nytt draktsett med Vålerenga-drakt med påskriften "Vålerenga-Real Madrid 9. august", så det er veldig stas, sier pappa Ørjan Woie, som så kampen sammen med sønnen. LES OGSÅ: Tenåring stormet banen og tok selfie med Madrid-stjernen

Fikk det ikke med seg

Men pappaen til August fikk ikke med seg at sønnen gikk ut på matta sammen med høyrebacken Danilo og resten av Real Madrid-stjernene.

SOUVENIR: August fikk en drakt som souvenir fra dagens kamp. Foto: Privat

— Jeg var inn i presserommet da de gikk ut på banen, og vi som var foreldre måtte være der helt til de hadde fullført oppdraget sitt som maskot og ta de imot, forteller Woie.Som kan fortelle om mange sommerfugler i magen hos begge to.

— Han synes det var helt suverent, men vi var ordentlig giret både på det og kampen. Men jeg gleder meg enormt til å se video når jeg kommer hjem at han går utpå banen, sier Woie.

Skuffet over kampen

August og Ørjan satt bak Vålerenga-målet i 1. omgang, men var litt skuffet over det de aller største stjernene leverte.

SPENT: Her er alle maskotene samlet før de skal gå ut på Ullevaal-matta. Foto: Privat

— Selve kampen var ganske kjedelig, men vi fikk jo oppleve litt magi fra Martin Ødegaard, der han dro noen finter og driblet seg forbi Vålerenga-spillere, så det var veldig gøy, sier Woie.- Men det må jo sies at det er helt greit å bruke dagen sin på å være med 27 000 folk på en fin søndag i august, smiler Woie.

Nå er de på vei hjem til Tromsø igjen, og sitter på flytoget for å rekke 22.00-flyet tilbake til Nordens Paris.

— Det har vært supertrivelig. Vi var til og med en tur i Sandefjord i går for å se storesøster (Vida Hofsøy Woie) spille finalen i Sandarcupen for TIL J15. Rundt 500 lag deltok, og det var mange i deres årsklasse. De tapte dessverre 1-2, forteller Woie.

— Men når sant skal sies; Jeg synes datteren min og deres lag leverte en bedre forestilling enn Real Madrid, smiler Woie.