ULLEVAAL STADION (aftenposten.no): Real Madrid-besøket har sørget for fotballfest i Oslo søndag. Det var Beatles-tilstander utenfor stadion da stjernene ankom Ullevaal, og under kampen var det én supporter som ikke klarte å beherske seg.

Unggutten løp ut på banen og tok en selfie med Real Madrid-stjernen James Rodríguez. Sikkerhetsvakter kom raskt og eskorterte unggutten bort fra gressmatten.

Stuntet ble møtt med applaus fra deler av Ullevaal-publikummet.

Trangt om plassen

Før kampstart var det fullpakket av store og små Real Madrid-supportere utenfor Ullevaal stadion – som ventet på at lagets spillerbuss skulle ankomme stadion i forkant av treningskampen mot Vålerenga.

Se Beatles-tilstandene utenfor stadion i videovinduet over.

Det var trangt om plassen, og de færreste fikk sett mye av spillerne, da mange ble stående bak bussen som sperret all utsikt.

Mange håpefulle hadde møtt opp utenfor Ullevaal for å få se Real Madrid-spillerne. Foto: Pernille Ingebrigtsen

Kameratene Oskar (12) og Magnus (11) hadde vært tidlig ute – og hadde plassert seg godt slik at de fikk sett Gareth Bale, James Rodríguez, Martin Ødegaard og de andre Real Madrid-spillerne da de gikk av bussen og inn på stadion.— Noen vinket litt, sier Magnus lykkelig.

Han rakk dessverre ikke å skaffe seg kampbilletter før det var utsolgt, men sier han vil dra tilbake til Ullevaal etter kampen i jakt på en autograf eller to.

Martin Ødegaard starter kampen mot Vålerenga. Et jubelbrøl lød fra Ullevaal-publikummet da 16-åringens navn ble lest opp i forkant av kampen. Du kan følge den direkte her.