Her tar Deshorn Brown selfie sammen med en litt overrasket Lionel Messi. Her tar Deshorn Brown selfie sammen med en litt overrasket Lionel Messi. Foto: Natacha Pisarenko, Ap

VIF-spissen utelukker selfie-reprise: - Skal aldri gjøre det igjen

Det blir ingen nye sprell fra Deshorn Brown.

Ullevaal (Aftenposten): Spissen som kom til Vålerenga fra Major League Soccer før denne sesongen fikk enorm oppmerksomhet da han i juni foreviget møtet med Lionel Messi og Argentina med en selfie under sommerens Copa America.

— Jeg visste ikke at det skulle gå viralt og at det skulle bli så stort, sier Deshorn Brown om episoden.

Kommer ikke til å gjenta seg

Oppgjøret i juni endte med seier for storfavoritt Argentina, mens Messi og co. måtte senere se seg slått i finalen av vertsnasjonen Chile.

— Messi var ikonet mitt og jeg ville ha et bilde med ham. For meg er han en stor spiller, minnes Brown.

Søndag kommer Gareth Bale, Martin Ødegaard og resten av Real Madrid-laget til Ullevaal. Det blir ikke noen reprise av situasjonen med Messi for én og en halv måned siden.

— Jeg kommer nok aldri til å gjøre det igjen, sier Brown.

At han gleder seg til å møte én av verdens største klubber foran et utsolgt Ullevaal stadion er jamaicaneren ikke sen med å innrømme.

— Jeg ser frem til det. Det er en utrolig bra mulighet til å vise seg frem mot veldig gode spillere, sier spissen.

Her jubler Ghayas Zahid for et mål mot Stabæk i 2014. Foto: NTB SCANPIX

Isco er Zahids forbildeEn annen som ser frem til møtet, er Vålerengas tekniske midtbanejuvel Ghayas Zahid.

— Jeg håper jeg spiller den. Å spille mot verdens beste klubb og masse stjerner er en kamp alle gleder seg til, sier han etter å ha avgjort fredagens møte med Tromsø.

Spesielt én spiller ser han frem til å møte. Midtbaneeleganten Isco er et av forbildene til Zahid.

— Det er utrolig stort å se på ham spille, og hvor god han er en mot en offensivt, i måten han behandler ballen og setter opp folk. Jeg syns han er en fantastisk spiller, sier Vålerenga-spilleren.

Han har vært blant profilene på et lag som kjemper om medaljer og håper han får møte den spanske landslagsspilleren i dueller søndag.

— Jeg vil ikke sammenligne meg med ham mer enn at han er en som spiller i samme posisjon, sier 20-åringen.

Daniel Braaten har tidligere herjet med Real Madrid, da han møtte klubben som Rosenborg-spiller i 2005. Som lagkompisene ser han frem til søndagens kamp, foran et fullsatt Ullevaal.

- Det er så klart stort å få spille mot de beste, så det er bare å gå ut der og få læring, sa Braaten etter Vålerengas 1-0-seier mot Tromsø.