Brasil herjet med lille Haiti i Copa America onsdag. Tre mål av Liverpool-spiller Philippe Coutinho var med på å sørge for 7-1-seier

Renato Augusto (2), Gabriel og Lucas Lima scoret de øvrige målene for Brasil. James Marcelin tegnet seg i målprotokollen for Haiti.

– Det er ikke viktig bare å vinne, men for oss handler det om å være det beste laget på banen i hver kamp. Dette var en god kamp. Vi gjorde mange av tingene vi har jobbet med på trening, sa Brasil-trener Dunga etter kampen.

– Vi visste at de var bedre enn oss. Jeg er bare glad for at vi scoret ett mål, sa Haitis målscorer, Marcelin.

Phillippe Coutinho var i fyr og flamme for Brasil mot Haiti. Foto: Reuters

Brasil startet turneringen noe tregt med 0-0 mot Ecuador i åpningskampen, men mot Haiti ble målkontoen for alvor åpnet. I tillegg misset de gulkledde på nesten tosifret store muligheter, så seiersmarginen kunne – og burde – vært større.Coutinho scoret Brasils to første mål, før han avsluttet målfesten med et langskudd like før full tid.

– På trening har vi oppfordret Coutinho til å være den samme spilleren han er i Liverpool. Han får stadig mer selvtillit og risikerer stadig litt med. Det er det vi ønsker, roste Dunga.

– Vi spilte en solid kamp. Nå må vi holde fokus inn mot neste kamp mot Peru. Vi drømmer om store ting, men vi må også forberede oss godt til neste kamp. Peru er et godt lag, sa tremålsscorer Coutinho.

Med 7-1-seieren har Brasil tatt kommandoen i gruppe B med fire poeng. Det er like mange som Peru, som spilte 2-2 mot Ecuador, men Brasil har bedre målforskjell. (©NTB)