«Bestemor, jeg kommer til å savne deg så mye», var budskapet på trøyen Angel Di Maria holdt opp. «Bestemor, jeg kommer til å savne deg så mye», var budskapet på trøyen Angel Di Maria holdt opp. Foto: NTB Scanpix

- Det er bare fem minutter siden jeg fikk vite at bestemoren hans døde

Følelsesladet scoring for den argentinske stjernen Angel Di Maria i Copa America.

Argentina måtte klare seg uten en skadd Lionel Messi, men vant likevel 2-1 mot Chile i gruppe D mandag. For Angel Di Maria ble det en helt spesiell kamp.

Etter en målløs første omgang var Di Maria frampå like etter hvilen og sørget for 1-0. For Di Maria var scoringen ekstra spesiell da han kun timer før avspark fikk beskjed om at hans bestemor hadde gått bort. Han feiret målet med å vise en t-skjorte under drakten hvor det sto «Bestemor, jeg kommer til å savne deg så mye».

Copa America

— Jeg måtte spille, jeg ville spille. Bestemoren min var så stolt over at jeg spilte på landslaget , sa PSG-stjernen etter kampen.

Trener Gerardo Martino visste ingenting om dødsfallet.

— Det er bare fem minutter siden jeg fikk vite at bestemoren hans døde. Han sa ingenting til meg, for han følte seg klar til å spille, sa Martino.

Trøstemål

Knapt ti minutter etter Di Marias scoring, doblet Éver Banega etter at et langskudd gikk via Mauricio Isla og i mål bak sjanseløse Claudio Bravo.

Chile fikk sitt trøstemål på overtid da José Pedro Fuenzalida headet inn 2-1-scoringen.

- Jeg likte det vi gjorde i 90 minutter. Vi får med oss en seier som var helt fortjent og veldig viktig , sa Martino etter kampen.

Messi satt på benken for Argentina, men hadde ikke kledd seg for kamp. Martino håper at lagets største stjerne er klar mot Panama fredag.

Argentina har ikke vunnet en tittel siden Copa America i 1993. De ble nummer to i 2014-VM da de tapte mot Tyskland i finalen. I fjor tapte de Copa America-finalen mot nettopp Chile.

Perez-dobbel

I den andre kampen i gruppe D vant Panama 2-1 mot Bolivia etter et sent mål av Blas Perez. Vancouver Whitecaps-spilleren scoret begge målene for Panama.

— Vi hadde noen fantastiske og noen litt svakere øyeblikk. Vi ble sterkere med byttene vi gjorde i annen omgang, konkluderte Panama-trener Hernan Gomez.

(©NTB)