Etter en vanskelig start på sesongen begynner Stefan Johansen og Fulham å finne formen. 2-0 i byderbyet mot Brentford løftet laget til 7.-plass.

Dermed er laget nesten inne på kvalifiseringsplass, riktig nok før det meste av helgens serierunde er spilt.

Sone Aluko og Tom Cairney scoret målene i fredagens borteseier. Aluko satte inn keeperreturen etter sitt eget skudd i det 36. minutt, og Cairney fastsatte resultatet på overtid da hjemmelaget blottet seg bakover i jakt på utligning.

Johansen viste seg fram offensivt flere ganger, blant annet med et flott gjennomspill til Lucas Piazón, som var hårfint offside, og med et skudd som keeper Daniel Bentley så vidt reddet.

Stefan Johansen var en av fem spillere i Per-Mathias Høgmos tropp til VM-kvalifiseringen mot Tsjekkia som gjorde unna helgens seriekamp allerede fredag og får en ekstra dags hvile før landslagssamlingen mandag.

Rune A. Jarstein, Per Ciljan Skjelbred og Even Hovland bidro også i 90 minutter hver til seirer i tysk serie fredag, mens Martin Linnes ble sittende på benken da hans Galatasaray tapte hjemme for Basaksehir i tyrkisk eliteserie.