Jose Mourinho ble sendt på tribunen halvveis i kampen mot Burnley. Jose Mourinho ble sendt på tribunen halvveis i kampen mot Burnley. Foto: Reuters

Dette skal ha skjedd da Mourinho ble sendt på tribunen

Nå har FA åpnet sak mot portugiseren.

Da Manchester United tok imot Burnley på Old Trafford lørdag, befant manager Jose Mourinho seg plutselig på tribunen etter pausen. Dermed var det tydelig at Mourinho måtte ha blitt sendt på tribunen av dommer Mark Clattenburg etter noe han må ha sagt eller gjort i pausen.

Nå er det klart at FA har åpnet sak mot Jose Mourinho for andre gang på litt over en uke. Denne gangen altså for at han skal ha vært hakket for krass med dommerne i spillertunellen.

Portugiseren kan få en kamps karantene samt en bot dersom han godtar dette. Han må svare innen fredag.

Dette skal ha skjedd

Tiltalen fra det engelske fotballforbundet kommer altså etter at Mourinho skal ha slengt med leppa mot dommer Clattenburg.

Den britiske avisen The Mirror mener å vite hva som skal ha ført til at Mourinho umiddelbart ble sendt på tribunen.

«Jose Mourinho mistet hodet fullstendig da han snakket med Clattenburg,» hevder avisen, og mener han sendte i vei en skikkelig tirade mot den rutinerte dommeren.

Ifølge avisen ventet Mourinho på Clattenburg i spillertunellen for å konfrontere ham med en situasjon i forkant portugiseren mente burde gitt et straffespark.

Snart tre millioner i bøter

Jose Mourinho venter nå også på straffen etter at han også kritiserte dommer Anthony Taylor før oppgjøret mot Liverpool tidligere i oktober.

Disse episodene er de siste i en lang rekke hendelser som har gitt Mourinho trøbbel. Faktisk har portugiseren nådd i underkant av tre millioner kroner i bøter i sin trenerkarriere. Stort sett har bøtene kommet som følge av dommerkritikk.

Totalt er han også suspendert i 16 kamper som trener.