Midtbaneveteranen fra Elfenbenskysten har ikke spilt en kamp for City siden mesterligakvalifiseringen mot Steaua Bucuresti i august, men skal nå være hissig på en retur til lagets startoppstilling.

Manager Guardiola insisterte i september på at Toure ikke ville spille flere kamper under hans ledelse etter at agent Dimitri Seluk beskyldte spanjolen for å ydmyke midtbanespilleren.

Facebook-beklagelse

Nå vil både Seluk og Toure «slutte fred» med Guardiola. I et innlegg på sin Facebook-side beklager sistnevnte alt som har skjedd.

— Jeg vil gjerne beklage - på vegne av meg selv og de som representerer meg - overfor trenerapparatet og alle som jobber i klubben for misforståelsene fra tidligere, skriver Toure.

— De uttalelsene representerer ikke mitt syn på klubben og de som jobber der. Jeg har ingenting annet enn respekt for Manchester City og ønsker det beste for klubben. Jeg er stolt over å ha vært en del av klubbens historie, og vil gjerne hjelpe City til fremtidig suksess, tilføyer han.

Agenten angrer

Agent Seluk er på samme spor.

— Jeg har snakket med Yaya de siste dagene, og han har bedt meg om å slutte fred med Pep, sier han til Daily Mail.

— Jeg er enig med ham i at jeg må gjøre det som trengs for å bedre situasjonen, fordi Yaya og Manchester City har havnet i kryssilden, tilføyer agenten.

Seluk håper Guardiola nå vil begrave stridsøksen.

— Jeg tror ikke Pep noen gang kommer til å elske meg, men det viktigste er at vi prøver å tilgi hverandre og utvikler et nytt og bedre forhold, sier han.

Allerede i april hevdet Seluk at Manchester Citys beslutning om å erstatte forrige sesongs manager Manuel Pellegrini med Guardiola var «en katastrofal tabbe». (©NTB)