Israelske aviser var svært positive etter det de mente var et godt resultat mot Rosenborg. «1-2-tap bør kunne holde til avansement», skrev de fleste avisene, og de involverte fra laget var minst like positive:

Trener Roni Levy: — Jeg er stolt av at spillerne mine ikke kollapset etter de to tidlige baklengsmålene. Jeg synes Rosenborg spilte godt og det var vanskelig å henge med på deres hurtighet og styrke på hjemmebane. Det kunne ha gått annerledes dersom de ikke hadde scoret så tidlig. Vi har en god sjanse til å kvalifisere oss og vi trenger bare å vinne 1-0 hjemme. Forhåpentligvis klarer vi det med støtte fra fansen vår.

Giovanni Rosso, midtbane: - Jeg fikk ikke tak i ballen før det var spilt 20 minutter, og etter de første to målene trodde jeg vi var på vei mot et katastrofe-tap på 0-4 eller 0-5. Med 1-2-tap er vi favoritter til å gå videre.

Arik Benado, kaptein: - De hadde bare en og en halv sjanse til å begynne med, og scoret to. Men nå er alt opp til oss. Det blir ikke enkelt, men absolutt mulig.