Med ispose på hver ankel satt Riseth småforbannet i garderoben etter kampen. Og hovedgrunnen var ikke at Rosenborg slapp inn mål, men fordi NFF nektet å flytte cupkampen mot Lillestrøm lørdag. — Vi hadde kamp søndag, i dag og på lørdag igjen. I tillegg er flere av RBK-spillerne på landslaget. Jeg kan ikke skjønne hvorfor NFF nektet oss å spille cupkampen søndag i stedet. Vi får jo kun to dager mellom hver kamp nå. Det er ikke bra for hverken Norge eller Rosenborg. Og det burde jo være til NFFs fordel at både Rosenborg og ikke minst Norge har friske og opplagte spillere til enhver tid. To dagers rehablitering mellom hver kamp i en periode er ikke den beste oppladningen, fyrte Riseth løs til adressa.no etter kampen.

Han mener det tøffe programmet må ta litt av skylda for at Rosenborg ble slitne etter den flotte åpningen.

Om baklengsmålet har han følgende forklaring:

— Ballen kom inn fra siden, og både jeg og Erik hadde en mann. Plutselig lå ballen på gullfat for mannen som kom bak. Han fikk jo drømmetreff, sier Riseth.

Som likevel mener 2-1 er et godt utgangspunkt.

— Jeg nekter å tro at keeperen deres står like bra hver kamp. Gjør han det bør vi kjøpe ham, humrer Riseth før han minner oss på at Rosenborg alltid scorer på bortebane.