Søndagens kamp på Aker Stadion var en forholdsvis jevnspilt affære, og lagene gikk til pause på stillingen 0-0. Da 2. omgang startet, brukte Viking mindre enn et minutt på å finne veien til nettmaskene.

Frispark-kanon

Molde mislyktes i å klarere ballen, og Patrik Ingelsten sendte ballen inn til Erik Nevland på bakre stolpe. Alene foran mål gjorde den tidligere Fulham-spissen ingen feil, og trillet ballen trygt i mål.

(Artikkel fortsetter)

SCORET SITT FØRSTE: Erik Nevland sendte Viking i ledelsen like etter pause. Foto: Scanpix.

Kampen bølget frem og tilbake i store perioder, og ti minutter senere ordnet Baye Djiby Fall balanse i regnskapet med sin niende scoring i eliteserien.

Angriperen stusset ballen kontant i mål, bak en svakt plassert Rune Almenning Jarstein. Hans første scoring siden kampen mot Stabæk 5. juni.

Dramatikken stoppet imidlertid ikke der. Fire minutter senere slo Viking hardt tilbake, da de ble tildelt frispark like utenfor Moldes 16-meter. André Danielsen klinte ballen utagbart opp i Espen Bugge Pettersens høyre hjørne, og hjemmelaget var dermed like langt.

Fall ville det derimot annerledes, og etter 69 minutter tok han ansvar. Senegaleseren stanget et innlegg fra Magne Hoseth kontant i mål.

Begge lag skapte store sjanser etter scoringen, men kampen endte med poengdeling.