Den hjemvendte angriperen virker å ha et godt stykke igjen til toppformen, men i søndagens kamp på Aker Stadion fikk han æren av å score Vikings første mål. Nevland ble servert av angrepsmakker Patrik Ingelsten, og bredsidet ballen enkelt i mål halvminuttet ut i 2. omgang.

— Det var gøy å score her i dag, men jeg er skuffet over at vi slipper Molde inn i kampen igjen. De var bedre enn oss i siste del av kampen, sier spissen som tok farvel med Premier League i sommer og vendte snuten hjem mot Stavanger.

Nevland hadde også en stor sjanse på stillingen 2-2 men en kjemperedning fra Molde-keeper Bugge Pettersen hindret Nevland 3-2-målet.

Se Bugge Pettersens redning her:

Bugge Pettersen viser..

Tatt av banen

Spissen fikk seg en solid trøkk i en duell med Marcus Andreasson, og ble erstattet av Alexander Ødegaard da det var spilt 74 minutter.

— Det var bare noe som skjedde i leggen etter duellen. Vi får se hvordan det kjennes i morgen. Jeg tror i hvert fall ikke det skal være noe alvorlig, sier han.

Se situasjonen her:

Her blir Nevland måket i reklameskiltet

Viking-trener Åge Hareide var fornøyd med spillernes innsats, men irriterte seg over måten baklengsmålene kom på.

— Vi scorer to mål på bortebane og tar ledelsen to ganger. Det er bra. Men jeg er ikke fornøyd med at vi slipper opp folk på dødballer, sier han.

Skrøpelig poengfangst

Stavanger-laget har spilt tre kamper på rad uten å vinne i eliteserien. Nå understreker han at poengfangsten må øke dersom klubben skal holde fast ved medaljeambisjonene.

- Det har vært skrøpelig med poeng i de siste kampene. Neste kamp er hjemme mot Start, og der forventer jeg at vi begynner å vinne igjen, sier han.

Molde står på sin side med åtte strake seriekamper uten seier. I øyeblikket er det kun målforskjellen som skiller romsdalingene på 13. plass og Hønefoss på kvalikplass.

— Vi har ikke hatt noen stor tapsrekke, men vi sliter med å avgjøre kamper. Ett poeng om gangen holder ikke, sier Kjell Jonevret til Rbnett.

Han så imidlertid ikke helsvart på situasjonen, etter å ha spilt uavgjort 2-2 mot Viking.

- Det er jo i utgangspunktet bra av oss, som et bunnlag, å spille jevnt med topplaget Viking. Vi skaper nok sjanser til å vinne denne kampen, men det blir litt for mange slurvefeil, sier han.

Se alle målene fra runden her:

Alle målene runde 20