Alanzinho2 Foto: Trabzonspor

«Alanzinho, Alanzinho, Alanzinho», sang flere hundre Trabzonspor-fans da deres nye stjerne ankom landet rundt klokken to i natt.

Den brasilianske ballmagikeren, som etter hvert var blitt vant med nokså sindige supportere fra Bærum, fikk nok litt kultursjokk da han møtte sine nye fans.

Han rakk så vidt å komme ut i ankomsthallen før han fikk trædd en drakt nedover hodet, fikk et skjerf rundt halsen og en blomsterbukett i hendene. Så løftet supporterne den lille mannen i været og bar rundt på ham mens de fortsatte å synge navnet hans.

— Dette er helt vilt. Folk er som i Brasil, sier Alanzinho til TV 2. Se den elleville videoen på klubbens hjemmeside .

Slik fikk Alanzinho en smakebit på sin nye hverdag som fotballproff.

— Jeg er ikke overrasket. Jeg fikk høre at det var gode fans her og jeg liker det og føler meg hjemme nå, sa Alanzinho til tyrkiske medier etter velkomsten.

Kjempefornøyd

Tidligere på dagen hadde Alanzinho skrevet under kontrakten på Hotell Kempinski ved flyplassen i München.

– Jeg er kjempefornøyd med å oppfylle drømmen min i en stor klubb i Europa, sa Alanzinho til NRK etter at kontrakten var signert tirsdag ettermiddag.

Brassens nye lag trener klokken halv ti i dag, men Trabzonspors mediesjef tror ikke Alanzinho stiller der, etter den lange reisen.

Debuterer lørdag

Det som derimot er sikkert er at 25-åringen skal gjennomgå den medisinske testen i formiddag, før det blir offisiell presentasjon og kontraktsskriving 11.30 eller 12.30. (Artikkelen fortsetter)

MEDISINSK TEST: Alanzinho var i formiddag gjennom grundige medisinske tester ved det regionale sykehuset i Trabzon (Foto: trabzonspor.org.tr).

Ved 21-tiden i kveld er det igjen trening for Alanzinhos nye lagkamerater. Da forventes det at også brassen er på plass med fotballsko på beina.

Trabzonspor er for øvrig nummer to i den tyrkiske toppserien (Süper Lig) – to poeng bak Sivasspor.

Det forventes at Alanzinho gjør sin debut i bortekampen mot Ankaraspor kommende lørdag.