Fredag slo TIL Bodø/Glimt 3-1 i en meget spennende kamp på Alfheim i G16-serien. På stillingen 1-1, ti minutter før slutt, fikk Lewis masse rom på venstresiden. Han satte full fart mot mål, og satte 2-1-målet som avgjorde kampen.

— Det er så deilig å score mot Glimt, sier en meget lykkelig Lewis til iTromsø.

— Det er digg

Etter fem minutter tok TIL ledelsen ved Eskil Krane Dahl. Det var en vidunderlig scoring fra knapt 16 meter der Dahl banket ballen helt oppe i krysset.

— Det er fantastisk og herlig. Det er en av de beste følelsene å slå Glimt. Det er rivalene våre, så det er digg, sier Dahl til iTromsø.

1-0-ledelsen sto seg til pause, men da 2. omgang var like over halvspilt smalt det fra bortelaget. Tobias Johnsen satte inn målet fra kloss hold etter et meget bra innlegg fra Jonas H. Amundsen.

— Ekstremt rask

Men så var det denne George Lewis da…

Ingen i Glimt klarte å holde følge med kantspilleren, men det er ikke så rart, ifølge TILs trener Kim Leth Andersen.

— Han er ekstremt rask. Jeg har sett mange kamper på dette nivået, og ikke sett noen som er så rask som han, sier Andersen.

— Det er min spisskompetanse, erkjenner Lewis selv.

På overtid satte Gustav Severinsen inn 3-1 og tre nye poeng for TIL. De står med 9-2 i målforskjell og seks poeng etter to kamper i G16-serien.