Bleiksværingen fikk sjansen på venstrekant for et skadeskutt TIL i dag og var svært nær å gi TIL en drømmestart.

Etter bare fire minutter knallet han til fra drøyt 20 meter. Ballen føyk som et prosjektil over Sogndal-keeper Dyngeland, i tverrligger, før den stusset ned en meter på utsiden av streken.

-Jeg kjenner at får et godt treff og ser at det blir et hardt treff som treffer tverrliggeren. Så er det kjedelig at den ikke går inn, sier Lasse Nilsen.

— Sleivtreff

I andre omgang fikk Nilsen en ny sjanse, da Aron Sigurdarson fant han umarkert inne i Sogndal-feltet, 11-12 meter fra mål.

— Den sjansen er mer opplagt. Den skal jeg sette. Det er bra gjort av Aron som setter meg opp 45. Det er rett og slett et sleivtreff, sier 21-åringen og slår fast:

— Det er bare å dra hjem og trene.

Lettelse

Samtidig var det lettelse i TIL-leiren over å ta med seg bortepoeng etter 0-10 og 0 poeng som fasit på de tre forrige bortekampene.

— Vi har ikke tatt så mye poeng på de siste bortekampene. Jeg synes det er deilig å ta poeng. Jeg synes vi fortjente det også. Vi bør lede igjen, og kampen blir annerledes hvis vi leder, sier Bård Flovik.

— Jeg er veldig fornøyd med gjennomføringen og vi skaper en del og de skaper ikke allverden, legger treneren til.

Keeper Gudmund Kongshavn holdt nullen for femte gang på ti seriekamper i år.

— Det er et steg i riktig retning i forhold til borteoppgjørene vi har hatt før. Men hvis jeg kan prate for min egen del, så har jeg større ambisjoner enn det. Jeg har lyst til å score mål og vinne. Men det er veldig gledelig å holde buret rent og få med oss poeng, slutter Kongshavn.