Ingen av lagene scoret, og det ble dermed 0-0 og et poeng med hjem til Tromsø, noe Tromsøs trener Bård Flovik virket passe fornøyd med.

– Vi har ikke tatt så mye poeng på bortebane den siste tiden, så vi må ta det vi får. Det er solid det vi gjør her, sier Bård Flovik til TV 2 etter kampen.

To i stanga

Kun tre minutter var spilt da Kent-Are Antonsen slo et godt innlegg inn i boksen. Der ventet Aron Sigurdarson som stanget ballen i tverrliggeren.

Den dirret fortsatt da TIL traff treverket på nytt. Lasse Nilsen – kantspiller for anledningen – ladet børsa på 20 meter og smalt ballen i tverrliggeren og ut.

– Skulle ha ledet

Da var det kun spilt fem minutter, og deretter, men det var også det TIL hadde å by på i 1. omgang.

– Vi skulle ha ledet, men det gjør vi ikke. sa Simen Wangberg til TV 2 i pausen.

Hjemmelaget fra Sogndal fikk sin største mulighet midtveis i 1. omgang. Ole Amund Sveen var plutselig helt alene med Gudmund Kongshavn, men prikket ballen i stolpen.

Ett mål på seks bortekamper

Dermed var det målløst til pause, akkurat som det var mot Viking i Stavanger i helgen.

– Vi skulle ha scoret først og ledet, men det er sånn det har vært på bortebane i år, sa TIL-trener Bård Flovik til TV 2 i pausen.

Det burde «Gutan» også ha gjort i 2. omgang; da fikk TIL flere gode muligheter til å score.

Men det vil seg ikke på bortebane, der TIL står med en scoring og tre uavgjorte på seks bortekamper.