Oilers – Sparta 6-3:

Tommy Kristiansen sendte Oilers i ledelsen i den andre perioden, og han sørget også for å øke den ledelsen med sin scoring i den siste perioden. Ved begge anledningene jublet han skikkelig. Det har ikke vært tilfelle tidligere når han har scoret mot gamleklubben.

— Det er så mye adrenalin ute på isen og for meg var det en selvfølge å juble skikkelig for mine scoringer i denne kampen, sier han.

Han legger ikke skjul på at det var herlig å få de to scoringene sine, det etter at han selv hadde skutt i stangen tidligere i kampen.

Dominerte kampen

— Vi slet litt de første 10 minuttene av oppgjøret, siden dominerte vi kampen fullstendig. Og spesielt den andre perioden var veldig god fra vår side. Da kjørte vi formelig over Sparta, det var rett og slett klasseforskjell på lagene utover i kampen, mener han.

Han har ingen fullgod forklaring på hvorfor spillerne slet litt innledningsvis på oppgjøret.

— Merkelig nok var vi ikke helt klare i begynnelsen, men du verden som det tok seg opp utover i kampen. Og sjelden har vi hatt en så overlegen skuddstatistikk mot et så godt lag som Sparta, sier Kristiansen.

Har ikke råd til å feile

Han er snar med å legge til at de når går inn i en periode med masse kamper som kommer veldig tett på.

— Det er helt klart at vi ikke har råd til å feile mye framover, da kommer de andre lagene raskt innpå oss. Slik vi opptrådte i de siste 50 minuttene av kampen, må vi kopiere videre i de kampene som nå kommer. Gjør vi det så går vi ikke på noen feilskjær, mener han.