NIKOSIA: Norge kommer fra en overbevisende innsats i Sveits til ferieøya Kypros med mål om å ta med seg tre poeng hjem. En seier i Larnaka tirsdag kveld vil gjøre at Norge er med for fullt i VM-kvalifiseringen igjen, etter en svak åpning med tap på Island.

Den greske Kypros-treneren Nikos Nioplias har imidlertid planer om å stikke kjepper i de norske hjulene.

— Vårt mål er tre poeng mot Norge. Vi vet at Norge ønsker å kvalifisere seg til VM i Brasil, men med seier kan vi gjøre gruppen mer komplisert, sier 47-åringen.

Få siste sportsnytt rett på din Twitter-konto. Følg 100% Sport

- Norge gode mot Sveits

Nioplias, som har bakgrunn både som spiller og trener i storklubben Panathinaikos, møtte pressen i hovedstaden Nikosia mandag kveld, like før hans lag skulle gjennomføre sin siste trening før kampen.

Kampen mot Sveits var Norges beste så langt i kvalifiseringen. Vi har sett alle deres kamper og de tapte fortjent mot Island , sier Nioplias.

Da Kypros tapte mot Slovenia på fredag, manglet treneren fire spillere. De er nå tilbake, og hjemmelaget vil fremstå styrket i Larnaka tirsdag kveld.

Vi vil være i mye bedre stand mot Norge. Det vil bli en veldig tett kamp , spår Nioplias.

Vil slåss for drømmen

Stjernespiss Michalis Konstantinou, som har en lang karriere i både Panathinaikos og Olympiakos bak seg, er optimistisk på hjemlandets vegne.

— Hvis vi vinner, kommer vi nær de andre lagene i gruppen. Vi kommer til å slåss for drømmen vår, sier 34-åringen.

Han kom på scoringslisten for Panathinaikos mot Rosenborg i Champions League så langt tilbake som i 2004, og har kunnskap om Norges lag. Han spilte også da lagene møttes i forrige kvalifisering.

Vi vet at det er mange nye spillere hos Norge siden sist vi møttes. Det tror jeg imidlertid ikke er noe problem for dem , sier Konstantinou.

Få siste sportsnytt rett på din Twitter-konto. Følg 100% Sport